Verzenden & retourneren


Verzendbeleid

Verzendkosten van uw bestelling zijn voor u als koper.

Het is mogelijk om in het betaalproces te kiezen voor standaard verzenden of aangetekend verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketjes door bezorgdiensten. Wanneer zendingen niet arriveren kan er contact opgenomen worden met de desbetreffende bezorgdienst. Door bij het afrekenen te kiezen voor aangetekend verzenden wordt uw pakket verzekerd.

 

Terugbetalingsbeleid

 

 

Het retourneren van kleding is mogelijk binnen een termijn van 7 dagen, mits de kleding ongedragen en rookvrij is. Kosten voor het eventueel retourneren van de kleding is voor jou als koper. Op het moment dat je items retourneert kan ervoor gekozen worden om het bedrag te crediteren of gelieve toch een ander item/maat voor te ontvangen. Wanneer niet voldaan wordt te retourneren binnen het gestelde termijn, maar er toch een item geretourneerd wordt, wordt het bedrag omgezet naar een tegoed op je account. 

 

 

Wanneer u kleding retourneert kunt u via het telefoonnummer +31 6 39023298 een Whatsapp bericht achterlaten met hetgeen dat u retourneert. 

 

 

Op het moment dat wij de kleding retour hebben ontvangen wordt uw aankoopbedrag retour gestort binnen 5 werkdagen.

 

 

 

Privacy beleid

Al uw privé gegevens worden gedurende het gehele proces gewaarborgd. Wanneer er foto's gebruikt worden van derde is hier voorafgaande toestemming voor gegeven.