Invest in your hair, you wear it every day

Haarstudio Toonen

IMG_4417 2.jpg__PID:5b3122f1-5566-4287-a712-be1154c5c3f1

Ons bedrijf

Al 40 jaar lang staan wij als kappersbedrijf garant voor vakmanschap en stijl. Gedurende deze vier decennia hebben we de opkomst en ondergang van talloze haartrends gezien, maar één ding is constant gebleven: onze toewijding aan excellentie. We streven er altijd naar om up-to-date te blijven en volgen regelmatig cursussen over de nieuwste technieken en kleurtrends in de kapperswereld.

Of het nu gaat om iconische haarstijlen die de tand des tijds hebben doorstaan of om de meest moderne looks die de catwalks sieren, wij hebben de expertise en creativiteit om ze tot leven te brengen. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele service die niet alleen hun haar transformeert, maar ook hun zelfvertrouwen versterkt.

Onze lange geschiedenis in het vak heeft ons niet alleen geleerd hoe we trends moeten volgen, maar ook hoe we ze kunnen vormgeven. We zijn trots op onze rol als trendsetters en genieten ervan om onze klanten te inspireren met nieuwe ideeën en looks die perfect bij hun persoonlijkheid en levensstijl passen.

Of het nu gaat om een klassieke snit of een gedurfde kleurverandering, bij ons kunnen klanten rekenen op een ervaring die verder gaat dan alleen een knipbeurt. We streven naar perfectie in elk detail en streven ernaar om elke klant met een glimlach op hun gezicht te laten vertrekken, klaar om de wereld te veroveren met hun nieuwe look.

Over ons

In onze salon werken we altijd in duo: Diana Toonen en Christi Toonen. Diana, een kapper met maar liefst 40 jaar ervaring, heeft de salon al meer dan 25 jaar met passie en toewijding gerund. Haar liefde voor het kappersvak is diepgeworteld en heeft haar altijd aangetrokken.

Christi Toonen heeft een achtergrond in de zorgwereld en is van origine geen kapster. Na jarenlange ervaring in de zorg heeft ze echter haar weg gevonden naar de kapperswereld. Haar interesse in hoofdhuidproblematiek en de bijbehorende oplossingen hebben haar ertoe geleid om zich te verdiepen in dit aspect van het vak.

Samen vormen Diana en Christi een dynamisch duo dat de klanten in onze salon voorziet van hoogwaardige diensten en persoonlijke aandacht. Terwijl Diana haar expertise en passie voor het kappersvak deelt, brengt Christi haar kennis en ervaring uit de zorgsector in, met een focus op hoofdhuidgezondheid.

Door hun verschillende achtergronden en specialisaties vullen Diana en Christi elkaar perfect aan, wat resulteert in een salonervaring die niet alleen gericht is op het creëren van prachtige looks, maar ook op het bevorderen van de algehele gezondheid van het haar en de hoofdhuid.

Daarnaast werkt Isa Toonen af en toe in de salon, met name tijdens piektijden. Ze heeft veel kennis over mediceuticals en is bedreven in het creëren van prachtige stijlen.

a8c99945-ac20-4ffd-9519-bc509e321792.JPG__PID:22f15566-7287-4712-be11-54c5c3f1bdb8
 -5.jpg__PID:86acf7b4-7424-4f3f-9b37-13822d15752c

Onze werkwijze

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en uitmuntende service. In onze salon streven we ernaar elke klant op maat te bedienen, met zorg en expertise die hun verwachtingen overtreffen. We geloven in het gebruik van alleen de beste producten en tools om de perfecte look te creëren, daarom werken we met luxemerken zoals Kerastase en stylen we met de innovatieve Dyson.

Onze toewijding aan haar en hoofdhuidgezondheid is ongeëvenaard. We zijn gespecialiseerd in het aanpakken van hoofdhuidproblemen en bieden niet alleen producten van Mediceuticals aan, maar ook een gedetailleerde hoofdhuidanalyse met onze geavanceerde scope. Onze aanpak is holistisch, waarbij we niet alleen zorgen voor een mooie coupe, maar ook voor een gezonde basis van haar en hoofdhuid.

Voor styling gebruiken we de hoogwaardige producten van Trinity, waarmee we de meest verbluffende looks kunnen creëren. Of het nu gaat om het definiëren van krullen met de CC1 krulkniptechnieken, waarbij we producten van Controlled Chaos en Curls Control gebruiken, of om het herstellen van beschadigd haar met onze apparaten verzorgingslijn van Olaplex en Joico, wij hebben de expertise en tools om het te doen.

Naast onze stylingdiensten bieden we ook kwaliteitsherstelbehandelingen aan van merken als Olaplex en Ph Plex, omdat we geloven dat gezond haar de basis vormt voor elke look. Bij ons staat de klant altijd centraal, en streven we ernaar om elke keer weer een ervaring te bieden die hen laat stralen van binnen en van buiten.

Afspraak maken?

Bij ons is iedereen welkom, ongeacht of je een nieuwe klant bent, een vaste klant, of waar je jezelf identificeert in termen van gender. We streven ernaar een inclusieve en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

Om een afspraak te maken, bieden we verschillende opties aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen, een bericht sturen via WhatsApp of online een afspraak inplannen via onze website. Mocht je online niet helemaal uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we helpen je graag verder.

Hoewel een afspraak maken niet verplicht is, raden we het wel ten zeerste aan om teleurstellingen te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes. Maar als je spontaan besluit om langs te komen, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Loop gerust binnen en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen en te kijken of er een plekje vrij is. We kijken ernaar uit om je in onze salon te verwelkomen!

Maak hier je afspraak
IMG_1180.jpg__PID:b474244f-3fdb-4713-822d-15752ca52aed

Openingstijden & Contact

Graag verwelkomen wij je binnen onze ruime openingstijden.

Je kunt ons bereiken via telefonisch contact op 055 5060975 of via WhatsApp op +31 6 39023398.

Onze salon bevindt zich op Snipweg 20, 7331 LV Apeldoorn. We kijken ernaar uit om je binnen deze tijden te verwelkomen voor een geweldige kapperservaring!

closed-2.png__PID:244f3fdb-3713-422d-9575-2ca52aed9ff3