Over ons


Ontmoet Diana, een ervaren kapster met een passie voor haar vak die al 40 jaar in de kapperswereld zit en al meer dan 25 jaar haar eigen salon runt. Haar toewijding aan perfectie heeft haar geleid tot een innovatief idee: kleding speciaal ontworpen voor kappers. Diana weet als geen ander dat kleding in dit vakgebied snel verslijt en vlekken krijgt van waterstofperoxide die er moeilijk uit te krijgen zijn. Dit bracht haar op het idee om duurzame kleding te ontwikkelen die bestand is tegen bleekmiddelen en waarbij knipharen gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Christi, de dochter van Diana, speelt een essentiële rol in het familiebedrijf door Diana's visie tot leven te brengen. Als communicatie-expert zorgt ze voor een betrokken klantencontact en onderhoudt ze nauwe banden met fabrikanten. Samen streven ze naar perfectie en innovatie, terwijl ze voortdurend de nieuwste modetrends volgen.

Bij ons kun je niet alleen online bestellen, maar ook een persoonlijke afspraak maken om de kleding te passen en de unieke ervaring van ons familiebedrijf te beleven. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te voorzien van kleding die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en duurzaam.