Draag- & Wastips


Draag- & Wastips 

Advies: We raden aan om de kleding eerst te wassen voordat je het draagt, om eventuele verkleuring op witte of lichte ondergronden te voorkomen.

Draagtips:

De stof heeft bijzondere en unieke eigenschappen, hier zijn er een paar:

  • Bestand tegen bleekmiddel
  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Gemakkelijk te wassen
  • Hoog draagcomfort
  • Kreukvrij

Dankzij de rekbaarheid van de stof is het draagcomfort uitstekend, wat het erg populair maakt! Het benadrukt mooi de vrouwelijke vormen en zit heerlijk comfortabel. Omdat de stof gevoelig is, moet contact met ruwe materialen worden vermeden om pluizen te voorkomen. Wees voorzichtig met ruwe materialen zoals steigerhout, onbewerkte oppervlakken en ruw beton.

Specifiek voor waxbroeken is het belangrijk dat ze niet te strak zitten. Als ze te strak gedragen worden, kan de waxlaag gaan schuren. Het is van essentieel belang dat de broek niet blootgesteld wordt aan hitte, zoals in de wasmachine, droger of tegen een verwarming. De waxbroek is ook niet bestand tegen wasverzachter en moet binnenstebuiten met de hand worden gewassen. Dit valt buiten de garantie.

Losrakende naden als gevolg van te strak dragen vallen ook buiten de garantie.

 

Wasadvies: 

Maak gebruik van het kortste fijnwasprogramma, dat kan variëren tussen 15, 20 en 30 minuten.

Zorg ervoor dat de kleding binnenstebuiten wordt gewassen.

Vermijd het gebruik van een droger.

Houd er rekening mee dat onze producten bestand zijn tegen bleekmiddel maar niet tegen verf. Op kledingstukken in kleuren anders dan zwart kan verf vlekken veroorzaken.